Monday, January 10, 2011

budak yg perasan muda~

Tajuk diatas ditujukan pade sorng budak yg perasan muda...

nak djadikan cerita..smlm kitorng (keluarga bahagia)..
pergi ke edu fair di KLCC...
dan disana apabila kitorng pon ditahan oleh beberape org untuk isi borng bg lepasan SPM..


dan dialog antara budak perasan muda tu bersama abg promoter...

BPM- budak perasan muda
AB-abg promoter
P-paan
C-chera
KB- keluarga bahagia
___________________________________________________________

AB- minat grafik ke?

BPM- huh? er..boleh la~..

AB- owh kt sini kitorng ade kos grafik, multimedia dan macam2 yg berkaitan dengan grafik la. so kalau adik minat boleh isi borang dululah dekat situ. pergi duduk situ tulis borang.

BPM- erk~..aaaa~..paan~...isi borang..(tapi mlngnye time tu paan sibuk mncari beg..:P) ..alah! ape aku nak wat ni..urm isi jela..hehe


AB-haa~ tu camera pon da ade tu..boleh la...isi je...minat photographer..sini ade kos photographer...bla bla bla..

BPM- hahahaha~...

P- ha ah..camera da ade tu..wahaahhaa(budak ni tibe2 duduk sblah ...pdhl camera kau..haha)

KB- wahahahahaa..

BPM- erk..kalau untuk bukan lepasan spm boleh isi ke?

AB- er maksudnye? STPM ke?

BPM- er~ lebih kurang cmtu la..hehe

AB- boleh je..lepasan diploma pon boleh..

(selepas beberape minit)


BPM- er..lepasan nie nak tulis ape?

AB- tulis STPM la...adik STPM kn tdi?

BPM- errrr~...x lah...

AB- aik? tadi cakap STPM...

BPM- erm maksud sye..sye x join ppe lagi sekarng ni...tgh relax...hahaha( xnk pnyamaran kantoi..)


C- mngkok gana pdhal ko da masuk UIA...wahahha..


BPM- syuuuuuuu~ diam la...hahahaha..ok la bang da siap da...sye letak sini tau...hahahahahah~!

AB- hahaha..ok2..haha..

( layan je brother tu..pdhl die xtau ktorng gelak sbb ape..)

________________________________________________________

begitu la ceritanya..haha..kesian brother tu ditipu oleh pelakon2 yg x bpe handal nie..wahahha..dan lps tu perjalanan dteruskn untuk mncari beg2 free..haha
so..fikir2knlah sape Budak Perasan Muda tu..haha..:P
Photobucket

No comments: