Monday, February 7, 2011

survival guide~

oleh sebab bosan yg termat sangat..xtau nak buat ape...so sye rase mcm nak buat tag..haha
pdhl nak exam lagi dua hari..fuh~


anda dikehendaki menulis kisah tentang diri anda berkenaan tentang hal yang anda lakukan dengan terpaksa dan terdesak...selepas habis wat entry nie..tolong tag kawan2 anda seramai 5 orang dan tag saya balik...sbb sye pon nak tau cerita anda..:P...sila letak link entry anda di post ini..TQVM..:D

dimalam yang dingin aku berjalan keluar dari rumah~...
lepas tu aku berenti...(rase mcm lupa sumthin)
aku pon bgtau my mommy...mak..rase mcm lupa bawak bende la...tapi apa benda ha?...



my mommy said...hang x bawak apa?..cepat pikir...orng nak angkat barang masuk kereta dah ni..
tak tau..rasa macam x bawak sesuatu..tapi tak tau apabenda...( i speaking kedah KL with my family okay..haha)
urghh~..xpela...dah bawak kot suma~...

so kami pon bergerak ke UIA PJ...
okay...dipendekkan cerita...
after aku bngun tidoq pagi esok...yela nak mndi la kan..aku pon check la barang2 keperluan untk mandi..
erk..alamak~!..
mana berus gigi?
astaghfirullah...
slalu mcm ni..msti ade pnyer la yg aku lupe nak bwk...
every weekend nak balik cni msti ade je yg tertinggl...haih~
macam mana ni?...aku berfikir sjenak...xkan x gosok gigi kot...erk~!..
busuk la..:'(
kios da x bukak lagi..pagi2 ni...huhuuu~
igt nak curi berus gigi org..tapi pikir2 balik..erm xyah la...dosa...x bek...aku pon x rela nak guna mereka pnye..erk~!
so aku pon mngambil jalan mudah dan singkat..
pnjam ubat gigi roomate then..aku amek my shower sponge...
so phm2 la ye..aku berus gigi pakai bnde alah tu...
waaaa~
haha..hebat x?
survival guide....wah~..
so lepas ni sape yg xde berus gigi tu..tiru cm aku buat..haha...
inilah cara2nya..how to survive without ur brus gigi...:D...
























penggunaan aku adelah untuk sesi monolog..atau bercerita..TQ
=_=' sye terpakse


okay..blom habis lagi...now~!
sye nak tag orng2 yg bertuah..:D
http://aozorasyurgamu.blogspot.com/
http://acanketot.blogspot.com/
http://ms-panadol.blogspot.com/
http://blogbudakcumil.blogspot.com/
http://sayabudakcomel.blogspot.com/

hehehe~

Photobucket

No comments: