Thursday, March 3, 2011

Cuti-Cuti MRC MK

dah 3 hari aku x bukak fb n blog..
rindu3..

well knape x bukak..
sebab ktorng( MRC MK)..
ade family day kt PD..
mmg best JIddaN la...



bertolak dari UIA dalam 10 lebih..kot..
 ktorng bergerak dgn 3 kereta..
sampai dalam bfore zohor..

lps tu ramai2 g shopping brg dapur kt 'The Store'..
lps shopping g makn kt warung..
mlm tu tgk movie kt laman rumah Haji Zin..

esoknya pagi2 ade Qiam..
Lpas solat subuh siap2 then trus bergerak ke pantai...
kt pntai mcm2 game ktorng wat..
-aerobik (lead by pizah)
-baling2 belon
-sand castle
-banana boat..
(terbaekkkk)





mlm tu ade BBQ n lebih kurng majlis pnutup la~
bfore tu ktorng pergi mkn pizza tepi pantai..
mmg bnyk btol beluncans2 kt pntai tu..
mmg sakit mata tgk...
mmg api nak dekat dah tu...
astaghfirullah~

esoknya..
pergi ostrich farm..
perrrgghh ni mmg terbaek...

soklan2 dan jawapan2 serta situasi2 yg mmg 'Jingga' btol lah..
----------------------------
bro O.F :  masukkan stokin kt tangn..burung unta kalau nak smbelih kita kena pegang leher dia lps tu tndukkn ke bwh..kalau x die attack.. lpas tuh stokin tadi sarung trus masuk kt kpale die...lpas tu burung unta tu akan biul skjp..
syamira : biul sbb bau stokin ka..


---------------------------
bro tu pgg monyet yg bernama abu smbil duduk mncngkung..monyet pon bergitu..
yati : eh sama la duduk (dgn monyet)..
hahaha..brother tu terkedu dan terkesima disitu sambil gelak..hahaha
abu sgt comel..haha..:P..especially time merajok


---------------------------
tongkat ali ni die pnyer pokok ni automatik sama pnjang dgn akar die..
aku : so kalau potong pokok dia..akar pon terpotong jugak???
semua org kt situ biul sketika...haha~
----------------------------
bro O.F: kalau nak mngawan burung unta nie akan mngeluarkan bunyi mcm motor boat...lagi 1 tnda2 die..tgk paruh die merah...lagi merah paruh die..
syamira : lagi jantan lah dia..
hahahahhahahah~
-----------------------------
fakta menarik tntng burung unta..
otak burung unta lagi kecik dari matanya kan..
kalau kita sepak kepala die..
die akn pengsan dan terlentang dengan kakinya ke atas...
(aku ingt lam cartoon je..rupenyer betul)

okay lps tgk burung unta tu..ktorng pergi tgk arnab plak..
mmg comel2 belaka...wah~~`..
nak bwk balik masuk beg...tapi apakan daya...x smpat haha...



okay dah...n aku dpt tunggng burung unta~...
mmg best..cam nak jatuh pon ader gak..
n ktorng pt sijil...weeee~
heee~

korng mmg terbaekk~!..I love u allz..:D
saranghae..



 Photobucket

2 comments:

-syazwani sofi- said...

jgn lupa r0s msuk spital~~
smua s0alan luar syllabus..
erm,...trbaekkk!!!!!!

roziana rahim said...

oo..a ah..lupa...ya soalan2 yg mmg terbaek~!!