Friday, April 1, 2011

cara2 syaitan membuka aurat wanita..part 2


Terbukak sedikit demi sedikit.
Kini syaitan try lagi…lebih halus…sedikit demi sedikit supaya para wanita membuka aurat..

1.       Membuka telapak kaki dan tumit
Syaitan bisik: x best la baju labuh ni…belah sikit cam xbest..kan elok kalau potong trus..bhagian yg belah tu….ohh..lupa plak..kalau dah potong..tudung labuh tu x sesuai dah…ce try pakai yg pendek…baru la sesuai….ha~ lagi 1 lupa…stokin tu leceh la…buang masa nak pakai…baik xyah pakai..baru ssuai…

Lepas tu…wanita2 tu pon tergoda dengan bisikan syaitan dan trus g cari fesyen2 cmtu..xlupa juga kasut tumit tinggi..kalau berjalan dpt menarik perhatian org..


2.       Membuka seperempat sehingga separuh betis
Bukak telapak kaki dah biasa..dan org pon mcm x kesah je kan..so, syaitan pun bisik lagi..
“rasenyer org suka ape yg kau buat..kecuali ade la beberape org…x kesah la tu…hermm..rsenyer mcm x best je pkai mcm ni…cube try skirt pulak..sbb skrng bnyk fesyen skirt ni…alah x pyah la pendek sgt..terbukak 10 centimeter pon okay…nnti lame2 dah biasa..baru la separuh betis…

3.       Terbuka seluruh betis
Kdg2 wanita tersebut terfikir…rase bersalah pakai mcm ni…patutkah tutup aurat balik..
Syaitan pun cucuk la lagi : “alah relax lar…zaman dah berubah..kalau zaman dulu..lelaki mnyisihkan  seluar sampai betis..maka perempuan kena turunkan dan mnjulurkan hingga ke telapak kaki…tapi sekarang dah lain.. bnyk lelaki dah menjulurkan seluar mereka hingga ke mata kaki..jadi perempuan kena menyisihkan sehingga ke betis..kalau boleh tinggi lagi..”

Tapi kalau kena fitnah mcm mana??
“fitnah?? Alah…tu zaman dulu..zaman dulu lelaki x suka perempuan mndedahkan aurat..semua kena bertutup..tapi zamn sekarang…kaum lelaki mmg suka melihat aurat wanita..malah senang dan mengatakan ohh atau wow..lagipun tgklah dekat pasar mlm hingga ke pusat mmbeli belah yg berjenama..semuanya berfesyen..untuk perempuan maju zamn kini..kalau x pakai mcm tu…nnti org ckp kau ketinggalan zaman..”

Demikianlah sedikit demi sedikit hasutan syaitan untuk mmpedayakan kita…selepas itu..syaitan berkerja keras lagi untuk melucutkan hijab daripada wanita…


To be continue~….
Photobucket

No comments: