Friday, April 29, 2011

takotnyer dpt surat cinta..

assalamualaikum...
mnggu ni aku x balik rumah lagi disebabkan oleh aku akan berkampung kt BTR bersama2 hafizah chan untuk ke UNISEL pade keesokan harinya~..
penat kem motivasi smk kesuma tu pon x abih lagi... tekan sini kalau nk tau apa yg berlaku kt kesuma tu..:D
geng2 fasi kesuma..:D

kali ni aku dijemput tuk mnjadi fasi programme kem anti zina..
aku pon xtau apebnde lagi..sbb mlm ni baru nk g meeting...
skrng ni tgh terpikir kt kpale hotak aku cmne la nak bergerak ke sane...??
pergh bnyk plak job time short sem...haha..(berangan)

mmg dekat sgt nak ke sane tu(tgn didada mata keatas)~~~~~~~ (ombak tu lebih skit..)
kalau dari UIA kne start from.. Bus > LRT >tuka kt majid jamek (apebnde ha name train yg kne tuka tu..ktm kot...:P)
kalau dari rumah...LRT> Tuka train...(jgn ingt step dia skit...dekat..) =='
kalau naik moto..lagilah berkampung aku tgh jalan..mno aku tau jalan...avanza??..haha..jgn harap..kemek kreta bpak aku..haha~ drive ke PD haritu pon dah bercorak2..lagilah bpak aku bgi bwk jauh2~ =.='
anyway~
doakan lah aku sampai ke BTR dgn selamat yer...
insyaAllah...

P/S: oleh sbb terlampau bnyk job..(tgn didada mata keatas)..aku pon study comp 1 smpai lebam mlm smlm!! 1 chpter je pon...(1 chpter pon belambak beb)...cramp otak aku...lps ni aku nk study arab sampai lebam plak...! ha~ oleh sbb terlampau lebam aku blajo smlm..harini aku terlepas class... so kalau nmpak aku online pagi2 buta(x buta sgt pon..area pkol 8) jgn tnya kenapa !...takot nya dpt surat cinta dari UIA..==' ...(<<- baru la berkaitan dgn tajuk..hahaks~)


No comments: