Thursday, May 5, 2011

biler aku nak beli mnde ni!! =='

assalamualaikum..
okay~ entry kali ni aku nk tulis psl bnde ni plak...
bnde ni dah lame aku tggu nak bli...
berbulan2! (tipu)
haha..no lah...brmnggu je kot...x smpai bulan lagi...
=='

jom tgk bnde ape aku nk bli!!
semat gila...huih~~~
semat!!! mcm jam hiasan pon ade jugak..ke mmg tuk hiasan je??

wooo~ mmg mantop...xyah nak pakai kt tgn..buh kt kuku je..cool~

sgt semat!!!!

ini..mmg~~~~~  cmne nk guna jam cengini?? tulun~~~

style2

sangat semat!! kalau ade koleksi cmni..hari2 aku tuka kaler jam...=='

uih..luxuries... terlampau bnyk belian...takot aku kene rompak..haha~..reject2~

pergh~ boleh la..sape2 yg mnt jam ni..siap boleh tgk peta bagai~...(YER ER??)

wah!! aku suka~~~

tolong explain sesaper~~ =.='

ini style jugak!!
okay..sapa2 yg kenal aku...xkan pernah nmpak aku pakai jam kecik..sumernyer beso2 kedabak...
nk buat cmne en..aku mmg minat jam style gitu...haha~
lps tu ade jugak org suggest kt aku..."kau ni suka pakai jam besar2...baik pakai jam diding je trus!"
mak aih~ haha..pon boleh la~~~`..
style jugak jam ni..sambil tgk jam smbil mkn sushi...bernas x idea aku..wahah~
kalau x dpt jam kt atas tu..yg stylo milo tu..aku lagi minat jam style gini la..
semat gak...-peace-!
siyes!! go ben10!!..haha...semat gak jam ben10 ni...kalau nmpak aku pakai nnti..jgn terkejut...:P
p/s : =.='

No comments: