Thursday, May 19, 2011

short sem is overrrr~~~

Salam Alaik~

ok..lps dah cuti short sem ni..aku dah malas nk blogging n facebooking...
seriously...
bila cuti..mcm2 la aku kena...
yg paling best..
aku kena jadi driver mak..kakak..dan adik2 aku..
abah??
xyah la..abah mmg selalu merempit sndirian..hahaks~
masak~
tapi semuanya..resepi yg aku hentam..jadi plak tu..:D

dah aku bosan2 duk umh..2 hari lepas...
my granny~
aka..kak wanie la en..beliau ade ajak suh keja kt mahallah opis..
pkol 1 pagi die anta msj..
subuh esok aku baru blas...then trus stuju..lps tu siap2 p keja..
haha..pergh~
so bermulalah kerjaya aku sbagai part timer mahallah opis MK...:P
x bnyk keja pon..
paling bnyk keja pon kne survey bilik2 for new intake students..
tu ja...
then lepak2..sembang2 dlm M0 tu~
mnggu ni aku terpaksa merempit ke uia sbb my abah x bagi stay sane...
almaklumlah...cuti baru je seminggu dah nak duk uia balik...
=='
then mnggu depan barulah aku duk kt uia teman k.wanie..disebabkan budak2 UNGS dah balik...
dan mnggu depan jugak aku volunteer tuk jadi committee for program Cambodia MRC..for taaruf week...
tapi buat shift mlm jela..sbb siang kena berkurung lam mahallah opis tu~ :P

dah habis psl bnde yg aku buat n akan akn aku buat...
nak cter sikit pasal kucing aku yg diberi nama Meaw Meaw..
dah xde nama len nak bgi...tu paling simple..huahuahua~

taadaaa~~ gedik kan beliau~ =='


Meaw Meaw ni sgt la comel dan gedik serta pelik...
sebab..
beliau suka tidur atas katil ...berkipas dan bagai...
lepas tu beliau ade gaya ala2 hagemaru...
suka sgt jelir lidah...
tgh tidur jelir lidah..
tgh lompat2 lari2...jelir lidah...
konon comel la tu..
aih aku debik jugak kucing ni..hehe~..
1
2
...jgn tertipu dgn kecomelan beliau..mlm2 slalu lompat atas aku..dan gigit kaki aku..
..nak tido pon x boleh..=.='

No comments: