Thursday, July 7, 2011

man ana? (tajuk bapak bosan~~~ =.=')

salam Alaik!

man ana??
ana AED student!
(ak xtau AED student in arabic! sorry~ :D)

ok ni mmg dah agak berkurun x update blog...
bukan ape..xde mase kot...
rase mcm spnuh masaku dgunakan untuk brGC..pergh~

Exercise 1...for GC..
dah tamat..
skrng masuk Exercise 2..
susah btol~~

kate bro, " GC batch ni lagi susah dri batch lepas..n GC batch lepas lagi susah drpade batch sebelumnyer''
mak aih~..

skrng ni ktorng dah start x tido malam...
berGC sampai pagi...
mata semua dah PANDA PANDA dan PANDA!

aku x letak plak gmbar projek2 kt cni..
bleh click kat link tu...
ke blog ANA HAFIZAH yg fames tu~~ aka rumate aku..haha~
http://aozorasyurgamu.blogspot.com/2011/07/my-project.html

kate org...sape amik kos ni xde life...
akn busy3!! dgn projek...
serious... kalau bleh ak xnak involve society kt cfs ni..
mmg ak dah terasa ketakdamasaan..(pergh ayat aku~~ haha)
dah termasuk nk wat cmne..yer dok!?

p/s: this is just a beginning... agak2 life ktorng kt gombak akn jadi cm gini~ lagi best dri kt cfs!





multi purpose studio... pergh~ LIKE!
x sabaq nk life jadi gini~~ kt cfs ni... simple2 je.. kt kaed lgi gempak~ :D

trip to KAED! mmg BEST BRO~~ senior2 kaed sgt best.. YEAY KAED~

No comments: