Friday, September 23, 2011

tamatlah final projek haku!

Salam Alaik~
minggu yg penuh dgn ke-bz-an akhirnya akn berakhir..buat smntara waktu..haha~
ok...
stelah skian lama x berupdate belog ni..
aku nk tunjuk skit la projek yg telah diproduce oleh aku..
xde la sehebat,sedewa,selegend mereka2 yg diluar sana..:)

sbenarnya bnyk dah yg terlepas x smpat nk disumbat lam belog ni..
oleh sbb x smpat tngkap gmbaq..asik lupa je..
dah siap trus submit..cmne nk tyang kt belog en...=='


ni jalur gemilngku...wahah~ 

tadaa~ siap sudeh~ burok?? agak ah~

ni sketch task kad raya..hmpphh~  
kwn aku kata..: "mcm gay dah aku tgk lukisan ko"..kureng hasam! haha

waha~ sama x dgn yg atas?? tpi color lain skit la en~ :)

kuih raya mcm jam tu...ade 5 position~ 
sketch task ni aku decide nk guna watercolor..sbb terasa senng lepas dah tau cmne nk guna en..so tulah~ gitu la jadinye.. heheh~

ok..
now~ excercise 8..ape ntah nama die...
mix color presentation drawing...rsenyer...
bende ni mmg penat la nk mngaler..fuh~
maker dah berketul2 aku bli..duit berketul2 jugak terbang~
lalala~

haaaa~ hok ni lah aku pnyer..~ 
waaa~ sbenarnya lpas dah siap bnde ni...buad shadow..tercacat plak ...
lps tu..nk wat lagu mana...dah buat mcm2 nk mnutup..last skali amik kputusan...
"okay...hang kena buat baru pnya! aka re-DO"..oh my~
so lpas ja balik dri kaed fest pd hari khamis...trus la haku buat ke pkol 2..lps tu..dah mata ni x tahan nk terkatup... pengsan la smpai pkol 6..so lps bgun solat subuh..aku pon..pengsan lagi sampai pkol 10...lps tu smbung mngaler sehinggalah ke ptg tadi..dlm area pkol 3 baru submit...pergh~ ~ =.='..

taaaaddaaa~ mine..yg baru~ hua..siap shadow2..lantak la buruk pon~ =='
oih kecik plak..ha..meh letak yg besaq skit~
haaa~ nampak dok?? haha... ok x se legend kamu~ 
abah...tgk ni~ buat rumah tuk abah!!~>.< (mcm real je~~ =.=')
konon buat tuk rumah abah aku yg kt sungai petani yg dah jadi store tuh~..biler la gamaknya nk pindah sane balik..dan buat rumah ni..hahah~

eh ad org sketul kt ctu.haha...sbb kak pikah bru bgtau yg kne letak human figure.. haha..aku men sumbat la mne2 je..:P
skrng baru trasa freee.....~ alhamdulillah..
 
halamak! nk final exam!~~~ buku3~  urghh~~~ =.='

P/s: aku nk balik~! bye

No comments: