Monday, January 16, 2012

what will happen to your fb account after u die...!!?

Salam Alaik...

well ap akan jadi pde acc fb korng lepas korng meninggalkn dunia ni??
of course sape yg duk tyang dosa2 ampa lam fb tu akn berterusan la dosa tu ditayang dan berterusan jgk la ampa dpt dosa tu..

i got a friend..
miss A~
Act bnyk kwn..
miss/mr A,B,c,D-Z
yg tygn dosa2 lam fb..

such as...
A) gmbaq bermesra dgn gf/bf
B) gambaq menari plus berdisco
C) gambaq sendri2 yg kononnya hot~
D) status bukan2...(bgtau die tgh buat maksiat..ex : "with my boyfie at bla bla bla") =.='

semoga ampa berubah la noh~
mmg bnyk dah teguran2 yg ampa dah bace or dah dtegur..
aku tau ampa wat pekak je kan~~

doa aku semoga kalian x hanyut terlalu jauh...
.......................................................................................................................


btw aku ad bace yg psl orng debate psl aurat..nk bangkang sana sini..
susah nk berdebat dgn orng jahil ni...
aku pong jadi bengong satgi~ =.='

well...tepuk dada tnya iman...
perkataan "wajib" tu dah menekankan yg bertudung itu mmg perlu..xde pengecualian...
nak berdebat membangkang buat hape??
nak tunggu mati baru mnyesal??
time tu dah terlambat la brader...
Allah dah bgi peluang tuk berubah ..xmau...
Allah bagi peluang bernafas...xmau nak bertaubat...
itu la manusia...mudah lupa...bila dah dberi nikmat oleh Allah...

kalau dah diberi peringatan pon x boleh nk terima...
still rasa anda betul??
ok..
just wait for the time u die..
u'll see...

kamu xkan mampu merubah diri sndri..melainkan kamu sndri yg mahu mengubahnya..
get it??..
so renung2kn.dan selamat beramal...



No comments: