Monday, March 19, 2012

berGC sampai pagi

Salam alaik...

Well...berGC smpai pagi..adalah bnda normal yg slalu aku buat..plus ED la kan~... So xyah nk kecoh sgt la kan...muka biasa...

Lalala...

Ok itu bukan emo...hnyalah lakonan semata2...

Erm2... Oleh sbb aku dah brnti jdi pemblogger tegar...

Kerana bnde2 yg x dpt dielakkn...

So...erm...aku jadi blogger part time leh~...


Oleh sbb BB xdak..

So..aku pong update la pkai phone...

Ok berbalik pada GC...

aku kesedihan pabila aku tgh sorng2 buat GC neh...

Ok...kali ni ktorng dpt task... Kne buat perspektif...

Aku ingt men cincai je en...

So.x heran sgt..

Skali sangkaanku meleset...

Ade step2nyer...

GC r not gonna be easy...


Tringat kata2 ustaz pahrol...

Kalau kita suka kerja tu maka bnde tu dah x jadi kerja...

Lebey kurng gitu ler...

Yes..i like AED...

Mmg impian xnk tidoq mlm hari2( ok tu tipu)..

Sejak f5 la nk berkecimpung dlm bidang archi ni...

Sbnarnya cita2 aku bnyk...lps tu snng2 je tuka cita2..=,,='...

Untunglah ttber dgelar plajar AED cmerlng..


plus legend..plus dewa bagai...ni pengaruh abg2 n kakak2 gombak...haha...

So...kalaulah aku x dpt archi di gombak...kmungkinan besaq aku akn tukaq U...

Ntah la....

Nk demand lebih2... Result pong ntah pape en..

So...xpela...jnji berusaha...yg slebihnya serahkan pd Allah...

Allah tahu yg trbaik buat aku.. :)


Ok tu je...kbai...


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

Nazrin Syafiq said...

untungla studnt aed cemerlang kan~ haha.. caiyok2 rozi. ko boleh buat punyer.

~~BUKAN SENANG NAK SENANG, BUKAN SUSAH NAK SUSAH~~

ok. ni quote dari Ustaz Nazrin. haha..

untungla boleh update blog guna fon~~

roziana rahim said...

:).. terima kasih ustaz...hahaha~

insyaAllah...

adanesz said...

insya allah kerja mendatang sem depan....hi3...

roziana rahim said...

hihi~ sila bersedia dri segi mental dan fizikal yer zaidan.. ^^