Monday, March 5, 2012

Environmental Design !!!! ARRGGHHH~

Salam Alaik...
oh yes... environment design aka ED...
seriously..aku malu sbenarnya nk tayang dlm blog...LOL
sbb aku x legend mcm orng len..

tpi xpe...
Alhamdulillah..Allah bgi aku idea tuk aku buat ED ni...
dgn bz dgn Society... smpai x cukup tngn aku nk buat smua keja~
dgn pi kelas kadang2 lambat sejam (act slalu..LOL)
x tidur 2-3 hari...
pi meeting dgn keadaan pening2 lalat...
gara-gara x tiduq...
otak blank time MUET!..
=..=

sjer nk bgi korng tahu mcm mne aku pnyer projek kali ni...

ni projek 2...
yg first, drawing atas A2 board..
hok ni..keluarkn model plak~

kitorng kena susun serial plan ni...
ikot la nk jadi hape...
dan ade mnampakkn unsur hijrah disitu...

so ap aku buat??
bulat2...
ok teringat LTw...
aku dlm golongan pemulihara/biru..
fav shape : circle..
LOLLOLOLOL

betoi la kot~
sbb aku tgk circle ni menarik...
plus x ramai orng buat circle..
sbb susah..
mmg susah pong habaq hang~
nk memotongnya..Allah~
xpe2 ambil tu sbgai cabaran!

so, kt bwh ni progress aku mmbuat mnde tu~




nmpak kosong kt tgh...hmm~ aku xtau nk tmbah ap dah~


final model~

presentation board..
so...nilah hasilnya~...
doakan aku dpt result yg terbaik!..

mmg bnyk ujian/dugaan/cabaran/halangan masa nk siapkn projek2 ni..
for the first project~
which is.. drawing tu..
ade LOCUS...
so aku mmg kelam kabut la nk siapkan drawing kena submit..
sbelum pi shopping for locus....mmg aku x tiduq semalaman siapkan...
sbb ad program esoknya..nk pi shopping pagi ...balik dah pkol bpe...
mmg kabut giler... balik shopping dah kena bergerak...so mmg ..erm..byangkan kekabutan aku nk siapkan project...

n for the second ni...
ade MUET n LTW.. 
so mmg aku kabut jugak...sgt!
semalaman x tiduq siapkan siries plane ni...then esok trus speaking test MUET  kt sg. Besi
mana x blank kepala hotak aku~ =..=

sbenarnya...yg SUSAH itu la yg SWEET!..
:)
insyaAllah... penat lelah aku akan berbaloi..
doakan segala urusanku dpermudahkan sahabat2.. :)

No comments: