Tuesday, April 24, 2012

AGD IDEA society~ awesome!

Salam Alaik~
dengan kesempatan yg ada...
dan waktu yg sangt2 free ini...(xdak idea nk buat ED)
aku ingin menaip pasal...

AGD IDEA society yg baru je beberapa minggu berlalu...
well nk tulis blog xde mase slalu...

kali ni..aku ditugaskan skali lagi tuk mnjadi MC for AGD...
dlu pernah jadi skali time AGM... dgn hakim ngainan~
lawak2...

dan ade tugasan baru yg bro bagi kat aku...
decoration...
so kali ni aku jadi interior designer...dan tugas aku adelah tuk mngubah amf kepada hotel...
kui3~
agak2 aku berjaya x??
design tu bro yg buat pkai autocad...then aku cuma laksanakan je...
adela tmbah skit2 dan ubah skit2...

AGD ni skali dlm IDEAFest...so die dah start mse exhibition IDEA tu...
last penutup IDEA Fest adelah AGD...

lgi 1 kerja...aku jadi photographer for exhibition and mahabbah day~

mcm biasa..klau buat kerja..x tegang dan xde part marah2 amik hati..mkn hati..mmg xsah kan..
so mase nk preparation tu..mmg sgt tegang..dengan kain x cukup...dengan bnyk kepala... dengan MC text x check dan x prepare... Allah~..
dgn roomate aku pon tergaduh skejap... sbb berebut kain~
mmg terbaik lah~

dan yg bestnye..mse ni la mula nk rapat dengan junior2 AED..:)
sgt best...!
rpat dgn bro~...
(aku dpt mainan yg lampu2 tu..bro rifzal blnjer~ :D)

lupa pulak nk bgtau sape pasangan MC aku for AGD nih...
zaidan ~~ budak fames... LOL
untunglah dah fames...satu cenfos kenal~
:P
artist I-Art (islamic-art) production..^^

photographer kiter~

bro rifzal~~ (advisor IDEA society)

para2 komiti brothers~

issa dan guitarnya...(lawa gmbaq ni)

para2 komiti sisters

AMF~ cun x? :D

post moterm brsama bro~

nyum3~

guitar berasap..tudia!~

MC of the day ~ :)... 
kenangan terindah..walaupun ade time pening2 kepala ..stress... 
tulah yg best..
:)

p/s: aku dah tau nak amik ap kat gombak~~~ conservation!! here i come~~~~

No comments: