Monday, April 2, 2012

traditional and cultural week.. awesome~

Salam Alaik..
Alhamdulillah...minggu yg mnmbah ke-bz-an aku sudah pong berakhir...
minggu ap??? TnC...
tpi minggu ni mmg sgt bnyk kenangan manis...
ukkhuwah antara MRC nmpaknya smakin rapat..

ok..Tnc bermula pada 29th - 31th Mac..
eh..sbnarnya awal.. xingt tarikh..
awal tu bukak booth la kan~
so~ pde 29th tu ade concert di AMF hall..
sape yg dtg??
UNIC,DUA' dan Saujana..
tu geng2 penyanyi la...
yg lain ad dri skolah ASIS..n CFS sndri..
yg paling best..zapin..
mmg sematla depa menari...

oh lupa plak nk bgtau...
kali ni..skali lagi aku mnjadi ahli catering...
mmg muka catering kan~
dulu driver... =..='

yg bestnyer catering ni...bila vvip habis makan..
kami pong hape lgi... ngap la kan~~
ap yg boleh aku kata..best la cncert ni...
sbb kami boleh serve artist...depan2 ken~...
catering je dpt keistimewaan tuh~
wahaha~
sesi tnda tgn...full name tag aku~ :D

time ni tgh marah sebenarnya... brdebat psl meja x silap...dlam senyum~

team catering!! erm ad jugak sesat~

aku dah habiskan nih! oh yeh~

untunglah sport~

next~~

31th...
harini...sukaneka rakyat~
mmg terbaik..tahniah unit sport kerana boleh dikatakan berjaya mnjayakan hari trsebut...
aku dpt task baru hri tu...
sbb kna jaga sport..
aku jaga kaki tmpurung, galah pnjang n baling selipar..

mmg kecoh la sport day ni..
dan yg mngkecohkan adelah group herbalife..
mmg xboleh belah...
hiper tahap ape ntah...
tpi klau depa xdak..mmg x meriah...
group ni mnng semua game...
balun habis~
semua orng pecah perut dgn telatah depa...mngalah kn budak2 lah~

sport2 jugak... catering tidak dlupakan~~
so..mknn haritu mmg terbaik...
vip pny pong...pergh~

tudia actor kiter..heheh~

herbalife..."baru traditional.." katenyer~

ttber aku rase mcm comel dlm gmbar ni..haha~

nijjie jadi najiha... heheh~ 

tug of war~~ terbaik..

ank mdm hape ntah~ 

gmbar curi TB.. haha~

futsal kain pelekat..:D

kanak2 sgt susah nk kwl sbnarnya..heheh

herbalife yg terlebih hyper...:)

DJ kiter~

sndwich bawang~..sedihnye...aku x suka bwang~~

diambil alih oleh herbalife~ =..='

ank mdm asmazura...~ :D


tpi ad 1 pristiwa ni..
aku tgh bz nk mngemas time dah habis game..
then masuk kt lobi ukc...
lps tu tgk ad sorng wanita dan lelaki tgh cedok mknn tuh masuk pinggan depa...
aku pun..xbuat pape la sbb mdm ad kt ctu...mungkin mdm bagi depa ambik...
lps tu mdm tnya aku " rozie tu sapa? orng sponsor ke?"
lps tuh aku dgn muka pelik nya mnjawab.."eh..xtau mdm..tak kenal.."
depa tgk je kami berbual time tu..
e eh... mmg suka2 hati nk amik mknn orng..
rase nk marah je... =..='

ckp psl marah...mmg time program aku rase nk marah je~
mcm2 msalah... dgn kerja last minute...
then msalah mcm2 lagi lah~
serabut otak jugak la...

ok...lps sport tuh..kemas2 sket...balik..
mungkin ad yg tido spuas2nye lps hbis tnc..
aku ade hal lain yg perlu dbereskan..
so x smpat tido..
seronok~
seminggu yg xcukup tido..
sbb minggu tu jgk aku submission projek 3..
ohyeh..tectonic form...~
alhamdulillah..semua dah setel... projek setel...intermahallah setel..
intra je blom hbis lagi...

p/s: mungkin dlm prog ni aku n catering2 skalian ad buat kesalahan/ tergores hati sapa2... mohon maaf semua~  :)

5 comments:

Nazrin Syafiq said...

macam mana la boleh sesat sport punya gmbr.. =) anyway, hari sport tu byk je benda yg tak berjaya. nnti time post mortem kita main tembak2 ye,. hihi

roziana rahim said...

:).. sajer nk letak muka sport~ mungkin ramai akan tembak mse post moterm nnti.. aku bgi laluan kt head jelah~

roziana rahim said...
This comment has been removed by the author.
adanesz said...

thanks catering...!!!1 jimat duit time tnc ari tuh..

roziana rahim said...

:)...sma2... mmg jimat~...duit akk pon~ :P..