Monday, September 3, 2012

selamat dtg ke IIUM gombak~

Salam Alaik!!

esok aku akan melangkah ke IIUM gombak reg 
ttber rase sedih pulak biler masuk main campus..
kwan2 ramai ke kuantan~
sobs2~

papepon.. life must go on~
aku target nk up kan pointer yg xbrape nk up kat cenfos dulu..
nak berbisness~
nak fasih bahasa cina..
dah alang2 kat sana boleh amik kelas die ken..
sbb dah lama sgt aku tinggl bahasa ni..sejak sekolah rendah.. sekolah menengah ade jugak pakai sket2~

klau pasal nak kekalkan ke-famous-an aku mase kat cenfos dlu.. 
baik xyah kot.. *bajet*
mls dah nk involve society~ #LOL
mungkin buleh fames dgn i-art kot..
tu pon kalau i-art tu active lagi~ #hew

klau ade mase lapang..buleh kot nk jadi komiti mane2...

lagi2..aku target nk kurus~ wahaha
wlaupon ramai kate aku dah kurus..
kakak aku ttp kate aku gemok~ #apakah

kalau x smpat nk bersenam kat sport complex
aku bersenam dekat tangga KAED je lah~

lagipon bersenam bukan sebab kurus..sbb nk sihat~ yedok

kalau jadi berbisness.. dan kaya~
aku nk beli camera 
tablet untuk melukis tu
kasut
jam
lomo~

berkurun aku tunggu lomo ni..xpe ade rezeki dpt la tu~ #hmph

dan aku target nk pandai guna after effect~
buleh la aku edit movie dgn effect yg lebih power dan da bomb~

ok tu je...
lepas ni mungkin dah jarang update blog.. *xde internet*
atau mungkin akan selalu.. *reg wifi*

ade 2 kemungkinan..

papepon...selamat belajar kawan2...semoga berjaya di kampus masing2 dlm ape jua bidang yg diceburi..
bersedialah fizikal dan mental jadi junior balik~ #ohoi

xnmpk sgt ken kegemokan kat situ~ whehehe

P/s: aku mls nak tawe..kbai~

2 comments:

adanesz said...

good luck at cana.... insya allah tahun depan...

roziana rahim KRAR said...

tq zaidan ..:)akk tunggu kalian semua masuk gmbak~