Friday, September 7, 2012

tawe di gombak~ ohoi

Salam Alaik..
harini lebih kurang 5 hari aku di gombak ..
so skrng Alhamdulillah dah official pon jadi student gombak..

tawe...erm mcm biase...agak bosan..tapi berguna jugak brief2 yg die bagi..

mcm biase hari selasa 4th sept..dtg reg bilik...n so on~ bla bla bla
aku dapat mahallah asiah...
yg terletak di tgh2 diantara semua mahallah..
so boleh thn la pentnya menapak dari kuliah ke mahallah..
kaki aku belum hilang lagi rase sakit sbb cramp~ 
pergh~

sepanjang 5 hari ni aku dah puas dengar mcm2 briefing..
jelajah satu campus belum lagi..
baru separuh kot..

dan gombak ni mmg tersgt penuh dgn binatang..mesra alam betei~
dgn lebahnya...dgn biawak...dgn ulat bulu..
hur2..
dlm sungai air teh susu tu..
aku dah nmpak 2 ekor...

studio AAd pon sgt osem.. bro dn madam sgt osem!
aku x sabar nk masuk kelas senin ni..
bro kata projek first sgt fun..
so aku nk tgk ler lagu mana fun die..
kitorgkn masuk workshop~ yeyey.. main kayu..kaca dan sebagainya~
dan maka dgn ini aku nk usaha tuk dpt kan IDE(industrial design)
doakan! 
:)

jom tgk gambar~~

CAC main hall
instax




aku rase mcm orng gemok~

serious weh..sejak cuti aku rase makin gemoook~
aku kena bersenam..serious!..

ok nk promote la sket~ 
kwn aku sorng ni nk niaga~
juai gmbaq..
pakai instax..
gambar kluar terus...
so sesape yg nk bergambo buleh..
tpi 5 rnggit skeping..

so jom ramai2 cari cik ana hapijah ni~...
or komen kat bwh ni ha~

p/s: lepas bai'ah tadi rase mcm nk grad awal pulak..sbb dean2 n rector2 semua pakai baju2 grad..pergh osem beb!

gedik nak mati! *pengsan~

3 comments:

adanesz said...

amboi.. sonoknyaaaa....

★ aIsyaH ★ said...

wah..bestnye..~~

Industrial design?wah..semoga berjaya..xD

roziana rahim KRAR said...

zaidan: seronok tu mmg seronok~ dalam kuliah la seronoknya.. mse tawe serious sgt bosan~ bnyk gila3 talk..seminar dan sebagainya.. bersedialah next year yea~ :)

aisyah: terima kasih..:).. c u in kaed next year ..insyaAllah~ :)