Thursday, December 13, 2012

Cinta? Suka? Syok? Crush?


SalamAlaik!
Bertepuk sebelah tgn adalah perkara normal bagi jejaka2 dan gads2 diluar sana..
Bnde ni mcm yg korng main crush2 kat luar sane..
“oh hensemnya...nk crush lah~”
“oh cunnya awek ni..nak crush lah”
Even mcm bullshit.. tpi best dan seronok sbnarnya main crush2 ni~ LOL~
=,,=’

Contoh bertepuk sbelah tgn~

Kau ada bestfriend..
Mula2 kau nk approach as a friend je.mls nk cintan cintun bagai~
.tapi tiba2
kau syok gila nak mati kat bestfriend kau..
smpai hari2 xdpt msj dia..kau rasa “oh..kelamnya dunia”
xdpt call dia..kau rasa FA~
xtgk muka dia.kau rasa nak mati~

Kau cuba nak bgi hint pada bestfriend kau..sampai semua orng nampak kau syok gila babeng kat bestfriend kau tu..
Kau panggil dia baby..
Caring xkira masa..
Klau dia sakit..sanggup redah ribut petir..banjir..malapetaka..pergi beli ubat..
Even dia kentut..bau kasturi..wngi...~
kau tnya dia “kalau aku suka kau? Kau suka aku x?”
Dan dia buat2 x faham.. siap jawab..” in your dream!”
Kau frust..
Terjun~

Ok part terjun tu tipu..har~

Yg aku tahu setiap perhubungan lelaki dan prempuan berkawan baik msti salah seorng akan jatuh hati kan?
Kalau bestfriend kau tu buat2 xfaham..dan xnk faham..
Kau bagilah hint berjuta kali pon..dia akan noob mcm tu jugak..
Sbb mmg dia dah ukir nama kau dalam..
Jeng jeng jeng
Koleksi friendzone dia..
Kalau dah friendzone..mmg friendzone lah
Dan semestinya bestfriend kau tu xnk kau jadi lebih dari seorng kawan..

Well ..smestinya kita tau..
Kalau kawan..kita boleh do what friend do..
Kalau ttber kau kapel(=,,=”)
Kau dah x boleh do what friend do..
Kau msti do what kapel people do..yedok~

So kawan kau xnk hilang perasaan kawan itu..
Dia nak berkawan mcm biasa..
Dia xnk hilang sahabat kerana cinta~

Ape yg aku boleh nasihat (buuu!)
Move on beb..get a life~
Daripada kau dok kejar dia..bgi hint smpai dia naik mnyampah meluat hak tuih~
Baik kau pergi tgk bola..(ttber)
xpayah lah nk keluarkan diri kau dari kelompok friendzone dia..
Dan melainkan kalau kau cekal tabah bergaya mutu keunggulan yg kau boleh merubah hati dia..
Why not..~
Cbe la try test~ har~

No comments: