Sunday, September 22, 2013

apsalntahkau

SalamAlaik!

tetiba malam ni jadi awkward..
ni semua sbb fer punya design kena koyak..

aku dah ckp..design orng ni jgn kacau..bukan snng nak design..
mcm aku pulak dipersalahkan...
sbb aku melaksanakan design orng?
gitu..

aih..

susah betei kerja dalam group ni..
bila ada yg x bgi commitment cenggitu
mnyusahkan semua orng dan mnyusahkan diri sndri..

sorng perangai mcm ni..sorang prngai macam tu..
nasi goreng paprik ni dah jadi x sedap..
walaupon tambah telur mata..
sbb ke awkwardan yg melanda
gila!

argh xsedap dah dduk kt studio ni..dari ptg tadi dah bertapa dalam studio buat kerja..


nak balik mandi..
aku rasa busuk..k

greyskymorning

SalamAlaik!...

malam ni bosan dan buat pyro.5

rafiq asik main game pastu buat pastu main game..
aku pon layan greyskymorning
malai monyok atas krusi ngntok
jah tgk melayan bamboo tablet
dan fer dah balik bbrapa minit lepas

ha~
aku dok perati2 yg lagu grey sky morning ni semua drum dia lebih kurang je kt every lagu
tpi syok lah..
dah mcm MCR malaysia..hosem

klau kaedlive jemput depa best jugak hen~

semua orng x bermaya..
oh studio~
lusa submission~~

masing2 dah ada yg terbongkang~

comel jugak mini workshop yg aku buat ni~ #tetiba..
dah xde bnde nk type dah..
bosan kan aku..

bagus! bai

Thursday, September 19, 2013

mentalbreakdowntahapsengal

salamAlaik!

smlm aku telah diganggu emosinya..
kerana kehadiran makhluk yg huargh sengal dia.. 

ad sorang makhluk ni nak jadikan aku rusuk kiri kanan bagai..so aku pon rasa mcm mimpi yg buruk..
tsk..

k jahat gila ayat..bhaha..

sbenonya...
not ready yet lah bro..
so alasan kau terima mmg berjela..
aku bgi kau 250 patah perkatan ..karangan 

tunggu lagi 3/4 tahun lah... 
lepas parents aku lah..
blablabla dan blablablabla

dia punya impossible tu sgt kuat dan tinggi dan pergh..
*geleng kepala*

mmg nasib lah kau... 
ingt sesenang ke nk rusuk kiri kanan bagai..
nak lepas abah aku ingt snng ke..haha~ 

tpi xpe..at least u try... 

 hah btw.. kreta pyro tu tukar base design bagai..
so esok nk gi lepak lepas kelas metadology ke cemna ntah eja dia..
lantak

lepak ke kedai haardware area KL~

hmm.. tu jelah.. cerita lelebih kt sini xboleh pulak.. 
sehingga lain kali~ bai

tolong jgn pikir

salamAlaik!

harini mcm disaster pon ad jugak... mmg teruji iman..
mcm2 masalah jadi...
psl painting..psl manusia..psl J... 

ujian..dimana2..
hari emosi ni~

hmm sbenarnya aku xleh pikir nk mnaip apa ni.. mngntok.
dah smlm x boleh tido sgt,..
so harini mngntok lah pulak..

autoCAD dah siap...sikit..
so perlu tunjuk kat bro jela esok cemna..
kaedfest...hmmm..pening2...
SRC... aku makin hilang respek..
lantaklah kau ni orng besar U ke hape..
kalau dah buat orng mcm smpah..so mmg aku layn korng pon mcm sampah..

disebabkan sorng minah ni.. dah aku hilang respek kat SRC..
lantaklah

k tukar topic..
bro cdangkan aku gi tnya galeri kat area lembah kelang nk pamerkan painting dan artwork.. osem2..
ape lagi? jom ah..
k tu je entry bosan ..yg x de info langsung pada harini.. bai~

Tuesday, September 17, 2013

tajuk x sama dgn isi~

Salam Alaik~

tiba2 rasa nak menaip..oleh sebab aku dah melntak nescafe tadi..pastu xrasa nk tidoq.. so aku menaiplah...

aku benci betul kalau asik nk trkenang kisah lama ni..
teringat kisah2 dulu2...pernah baik dgn orng pastu gadoh..
so .. mnyampah pulak bila terkenang balik bnda2 yg aku xtau la manis ke pahit..
bila dah gaduh..semua bnda jadi pahit..

klau yg xtau lagi.. aku ni kengkadang cepat mngeluh... cepat je terasa ke hape..
tapi aku diam je..mls nk bising..
so bnda ni yg bhaya dia..
lama2 kau simpan ..tiba2 boommm... hilang kawalan..
so cenggini lah jadi dia.. effect perhubungn..hha~

so aku nk ubah perangai aku xleh.. mmg dijadikan gini...
bukan suruh orng jga hati aku pon..
tpi kena bringt lah.. 

lagi satu.. ego betul.. aku pon x paham dgn aku..
aku x reti nk baik balik dgn orng..aku x reti nk pujuk orng..tolonglah~
bnda trbaik aku bole buat adalah .." buat bodo"..dan "buat xda pape berlaku"

spa yg pernah gaduh ngn aku..tau lew kan~ dan aku akan x ckp lama gila dgn orng yg betui2 buat aku sskit hati terasa bagai..ha kau~
sebulan dua bulan setahun atau forever..
mungkin~

gaduh lma2 mmg xelok..tpi aku xreti cemna nk baik... ha~ paham x?

lepastu lepastu..sbnarnya aku serba salah sbb xbgi pape ..xwish pon brthday ade sorng hmba Allah ni..pdahal masa brthday aku dpt hadiah wish sambut lagi bagai.. serba salah..tpi oleh sbb masa tu gadoh teruk..so mmg aku buat xtahu jelah kan.. hati kering...
ha~ cenggitu..

huduh cemna pon perangai..masa silam ke apa.. kawan tetap kawan... aku terima semua orng seadanya..
sbenaqnya sedih jugak tgk kawan sndri mcm tu ha~.. tpi nk buat cemna~ 
klau dah diri sndri xmau berubah.. orng skeliling nk buat cemna pon x boleh..
klau dah nak masuk gaung..ke gaung lah kau pergi..

tapi....

huarghh~ natang apa aku dok menaip memalam buta ni~.. !

dah la.. klau orng berkenaan terbaca.. ikot ko la nk buat apa..

tamatlah sudah sesi bosan malam ni

 
i rest my case

babai!