Monday, April 28, 2014

kau rasa?

tamtam.. penghilang stress paling mujarab.. :*

salam..

saja nak cerita..
aku dpt tiket free pergi teater malam ni..
bukan aku sorang lah.. skali budak2 yg tolong cat backdrop teater tu semua..

aku sbenarnya mnyampah nak pergi teater..
sebab aku minat gila teater daripada sekolah tadika aku rasa..
sbb aku aktif gila dunia pementasan masa zaman2 skolah..

masa tadika aku masuk menari,menyanyi lah bagai..
skolah rendah..menyanyi, menari, band
skolah menengah aku masuk kelab kebudayaan tapi x commit pon..haha

aku benci jeles gila dgn orang2 yg berpeluang berlakon teater ni..
bukan aku xnk cuba..
tapi memikirkan masa aku sentiasa kat studiooioooooo manjang..
aku lupakan niat aku..
nak buat lagumana..
berkorbanlah.. T^T

kau..haaa.. ye kau.. aku jeles dgn kau.. yg free tu..
mungkin kau x free pon..tapi mungkin kau ada masa...
haha.. mnde merepek..
mohon rasa diri sndri osem..sbb aku jeles dgn kau..
tsk

so malam ni aku terpaksa pergi teater sbb dapat tiket free...

aku pon xde masa sbenarnya..
skrng..as uollss know.. 
tgh minggu submisi
lagi satu..tgh siapkan painting nandos tu
nak buat space planning
dgn workshop practice kena buat sculpture serangga pilihan tu lagi..

berderet baqhang.. ingat aku ada masa sgt nak melagho?
tapi sbenarnya..minggu submisi lah seronok melagho..wakaka

semoga dipermudahkan olehNya..
hmmm hmmm hmmmmmm

*sedut kuah yong tau fu*

bye

No comments: