Wednesday, July 20, 2016

Babe its 2016

dah lama x tgk blog ni.. nak tukar blog baru sayang plak.. 
membesar dgn blog ni..biarlah merepek tahap teruk pon..haha

dah umur 24 .. cepatnya lahai dah tua..aku plan nak smbung master..


mmg busylah skrg kt uia..jdi research asst pulak kejap sbelum sambung master.
bolehla belajar gak cmna nak buat research...

stress pulak aku nk menaip dlm ofis ni.. dah pehal la aku beli keyboard bising namati ney..
(tetiba)

erm ok skrg ni ..despite of working p.time as research asst.. aku jugak tgh gigih traveling .. merata hala.. buat masa ni yg dah pergi penang,kedah,perlis,perak,kelantan,pahang,KL(obviously) , selangor, thailand, indonesia.. tpi xcover fully lgi.. will widen my region soon.. gicew.. 

duit habis gi merayap je.. bukannya nak menabung utk masa depan.. haih..sementara masih single.. dah kawin kang susah plak nk travel.. lagi2 kang dpt hasben susah nak ajak travel.. yg x minat..oh goshhh... 

k cukuplah 

k
pakcik tu photobomb plak

No comments: